BAND

KDO SMO?

PULSE smo petčlanska rock glasbena skupina, katere začetki segajo v poletje 2016. Osredotočeni smo predvsem na rock glasbo, vendar smo odprti tudi do drugih zvrsti. Če začutimo, da nam je pesem blizu, jo priredimo tako, da nam je všeč. Igramo vse od avtorskih pesmi, svetovnih rock uspešnic, slovenske pop rock glasbe do Ex-Yu rock uspešnic. Radi eksperimentiramo in pesmim dodamo svoj pridih. Oder smo si delili tudi že z večjimi skupinami kot so Mi2, Dan D, Pero Lovšin, Happy Ol' McWeasel in druge rock zvezde. Pridno že pišemo tudi naše prve avtorske pesmi.

PULSE

ČLANI

TINA

VOKAL, AKUSTIČNA KITARA

Tina je pevka, ki z očarljivim glasom pričara magično vzdušje na odru. Pri nekaterih pesmih prime v roke tudi akustično kitaro, ki jo je začela igrati, ko je opustila dolgoletno igranje violine. Z njo je nastopala tudi v Trebanjski godbi.

LUKA

VOKAL, AKUSTIČNA KITARA

Luka je pevec in frontmen, ki vedno najde prave besede, ko je treba še bolj dvigniti energijo pred odrom. Po potrebi poprime tudi akustično kitaro. Luka ima bogato glasbeno zgodovino tako na brenkalih kot tudi na klaviaturah in klavirski harmoniki.

KLEMEN

ELEKTRIČNA KITARA, BACK VOKAL

Klemen je lead kitarist na električni kitari. Pri nekaterih pesmih poskrbi tudi za glasbene efekte in dodatke. Poleg električne kitare se znajde tudi na akustični kitari, prav tako pa zna tudi s klaviaturami.

MATEJ

BOBNI, BACK VOKAL

Matej je metronom našega benda. Igra na tolkala vseh vrst, od bobnov do cajona. Pred tem je igral tudi diatonično harmoniko, vendar se je odločil za bolj rokerske vode. Pri nekaterih pesmih je tudi back vokalist.

NEJC

BAS KITARA, BACK VOKAL

Nejc igra bas kitaro in pomaga držati ritem. V glasbeni šoli se je učil petja in harmonike, nato pa se sam naučil igrati kitaro, cajon, ukulele, bas. Je član pevskega zbora Zborallica in vedno aktiven na kulturnem področju.POVABITE NAS

Kontaktirajte nas in si na vašem dogodku zagotovite kvalitetno glasbo in nepozaben žur.


KONTAKT